jueves, 7 de abril de 2016

El Conservatori posa la Música

Durant els pròxims mesos d'Abril i Maig el Conservatori Professional d'Altea ha preparat, dins del cicle d'activitats de MUSICALTEA2016 una gran quantitat d'activitats musicals, entre les quals destaquen la Final del X Concurs d'Interpretació, la Final del Concurs d'Interpretació Intercentres i l'Encontre d'Orquestres a l'Auditori de Teulada.
Unes activitats que completen la formació de l'alumnat del Conservatori i fomenten la col.laboració entre alumnes i professors de distins centres de la provincia.

Durante los próximos meses de Abril y Mayo el Conservatorio Profesional de Altea ha preparado, dentro del ciclo de actividades de MUSICALTEA2016 una gran cantidad de actividades musicales, entre las cuales destacan la Final del X Concurso de Interpretación, la Final del Concurso de Interpretación Intercentros y el Encuentro de Orquestas en el Auditorio de Teulada.
Unas actividades que completan la formación del alumnado del Conservatorio y fomentan la colaboración entre los alumnos y profesores de distintos centros de la provincia.



Calendari d'Activitats / Calendario de Actividades

Dissabte 9 d'Abril.  Masterclass organitzada per l'AMPA del Conservatori sobre l'Ansietat Escènica a càrrec del professor del Conservatori d'Altea, Daniel Alemany.
16 d'Abril. Masterclass de Flauta a càrrec de la professora del Conservatori Professional d'Alacant, Ana Osma.
Del 22 al 24 d'abril. Curs de Trompeta amb el professor de prestigi internacional Eric Aubier.
Del 16 al 24 d'Abril. Encontre d'Orquestres amb el director Cristobal Soler.
28 d'Abril. Final del X Concurs d'Interpretació a Palau Altea.
30 d'Abril. III Masterclass de Guitarra amb el professor del Conservatori Professional d'Alacant, Guillermo Grau.
30 d'Abril. Taller de Musicoterapia organitzat per l'AMPA del Conservatori.
6 de Maig. Final del Concurs d'Interpretació INTERCENTRES a Palau Altea, participen els Conservatoris de Teulada, Benidorm, Xàbia, Dènia i Altea.
28 de Maig. Masterclass de Percussió.